Innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal!Innovatie.

Samen hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in de betontechniek via ons betonreparatie-bedrijf Nicsin. We kunnen onszelf inmiddels expert noemen op het gebied van reparatie en weten dan ook als geen ander hoeveel tijd, moeite en geld schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden kosten.
Onze drive is altijd geweest om de klant te ontzorgen, onder andere door nieuwe en slimmere oplossingen te bieden. Toen we dan ook voor het eerst in aanraking kwamen met vloeibare beschermfolie hadden we allemaal hetzelfde gevoel: dit heeft potentie. Voorkomen is immers beter dan genezen! Deze manier van werken zou niet alleen sneller en efficiënter zijn, maar zou ook enorm kostenbesparend kunnen werken.

A person who never made a mistake never tried anything new.

- Albert Einstein -


Het product was alleen nog niet waar het moest zijn. We hebben er daarom hard aan gewerkt om het een betrouwbaar product te maken van hoge kwaliteit. Soms zakte de moed in onze schoenen maar we hebben het niet losgelaten, omdat we geloofden in het product. Samen met onze klanten hebben we het doorontwikkeld tot een product wat aan onze hoge standaard voldoet. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is Spuitfolie een waardevolle toevoeging op het gebied van bescherming. Spuitfolie biedt op eenvoudige wijze krachtige bescherming, heeft eindeloze toepassingen en wordt gekenmerkt door efficiëntie en een stabiele kwaliteit wat aanzienlijk uw kosten bespaard.

Duurzaamheid.

Wij geloven dat Spuitfolie dé toekomst is op het gebied van bescherming. Het is in onze ogen echter pas écht een product van de toekomst als het naast innovatief, ook duurzaam en verantwoord is. En dat is het! We hebben dit gerealiseerd door hier in elk aspect aandacht aan te besteden waardoor Spuitfolie duurzaam en verantwoord is in elk opzicht. Ons product past hiermee volledig binnen het gedachtegoed van de circulaire economie en het cradle tot cradle en energieneutraal werken.

Spuitfolie...
  • is gemaakt van gerecycled materiaal;
  • is milieuvriendelijk: het is watergedragen en bevat geen vluchtige stoffen wat beter is voor het milieu en uw gezondheid;
  • voorkomt vervanging van uw materialen wegens schade door de krachtige bescherming die wordt geboden;
  • reduceert aanzienlijk het bouwafval en de CO2-uitstoot ten opzichte van huidige beschermingsmaterialen zoals bouwplastic en hout bij aftimmering;
  • is recyclebaar.
Betrouwbaar.

Betrouwbaarheid is de basis van alles wat we doen. Deze betrouwbaarheid laten we niet alleen zien in ons product, maar ook in ons contact naar u toe. We zijn betrokken van het begin tot het eind en denken graag met u mee. Het is onze passie om onze kennis en ervaring en aandacht in te zetten om slimme oplossingen te bieden en u te ontzorgen.
Keulschevaart 17
3621 MX Breukelen
VCA gecertificeerd
Partner van MVO Nederland
©2023 Elementary Design